Vijesti

Državno prvenstvo Republike Hrvatske u zrakoplovnom jedriličarstvu 2018.


U periodu od 04.-11. kolovoza 2018. godine Aeroklub „Krila Koprivnice“ organizira IX. Državno prvenstvo Hrvatske u zrakoplovnom jedriličarstvu i međunarodni otvoreni kup, koji će se provoditi na područjima 10. županija RH-a i to: Zagrebačke, Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske, Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Sisačko-moslavačke, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Brodsko-posavske županije.

Za potrebe provedbe državnog prvenstva u jedriličarstvu Jedinica za upravljanje zračnim prostorom odobrila je korištenje privremenih struktura koje možete vidjeti na AMC portalu.

Ovim putem obavještavamo sve korisnike zračnog prostora RH-a da može doći do promjene dodijeljenih privremenih struktura na sam dan provedbe aktivnosti a sve promjene pravovremeno se ažuriraju na stranicama AMC-a.

Više informacija o provedbi IX. Državnog prvenstva Hrvatske u zrakoplovnom jedriličarstvu i međunarodni otvoreni kup možete pronaći ovdje i pratiti na https://www.facebook.com/djprh2018/ .

Povratak na vijesti