Vijesti

HUBS DRON PIKNIK 2022


Kako bi ponovo okupili sadašnje, bivše i buduće članove HUBS-a, a dronove približili

javnosti, u sklopu festivala Domenikana − ljeto u Svetoj Nedelji

Hrvatska udruga bespilotnih sustava organizira

 

HUBS DRON PIKNIK 2022

u subotu 18. 6. 2022. od 10:00 do 18:00 sati

 

ulaz na predavanja i preostali dio programa je slobodan

 

Mjesto događanja je društveni dom „Mala Gorica“ – Sveta Nedjelja, pridružite nam se na pikniku i uživajte uz velike i male, ljude i dronove :)

 

Na prostoru društvenog doma nalazi se dvorana za predavanja i expo, a organizirani su i demoletovi u dvije demozone, sinkronizirani let roja od 6 dronova drone swarm te utrka FPV dronova i letenje RC modela − sve uz okrjepu i druženje u stilu piknika.

Na ovom pikniku možete uživati u hrani i piću pod suncobranima, dok će se tik do prostora za piknik djeca moći igrati na lijepo uređenom dječjem igralištu – pod budnim okom roditelja.

Na ovoj zrakoplovnoj priredbi očekujemo vidjeti različite sustave bespilotnih zrakoplova/dronova u što više različitih primjena, što i jest jedan od ciljeva skupa.

Na pikniku će nam se pridružiti razni izlagači koji će prezentirati svoju opremu i razne primjene, na kojima će, između ostalih, o sigurnoj primjeni sustava bespilotnih zrakoplova govoriti i zrakoplovni inspektori Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo uz vrijedne savjete i razmjenu iskustava, a posjetitelji će moći vidjeti i čuti dosta novosti o toj aktualnoj temi i brzorastućoj industriji.

Sve bitne informacije kao i raspored letenja biti će stručno vođeni.

U sklopu zrakoplovne priredbe HUBS DRON PIKNIK imamo i posebno osmišljen program Udruge Gradionica.hr – „Drone event za mlade“.

Link za predviđeni program i više informacija možete pronaći na:

https://hubs.hr/dronpiknik/

Pratite nas i na: https://www.facebook.com/drones.hr

Program možete pronaći ovdje.

Povratak na vijesti