Vijesti

Poziv korisnicima na Forum o uporabi zračnog prostora u RH


Poštovani korisnici,
 
U sklopu provedbe godišnjeg plana konzultacija s korisnicima zračnog prostora Hrvatska kontrola zračne plovidbe Vas poziva na Forum o uporabi zračnog prostora u Republici Hrvatskoj. Forum će se održati u petak, 09.12.2022. godine, u prostoru Fakulteta prometnih znanosti na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj (objekt 69) u Zagrebu s početkom u 09:00 sati.

Edukativne prezentacije koje ćemo prezentirati pokrivaju područja sportsko-rekreativne uporabe zračnog prostora, aktivnosti sustava bespilotnih zrakoplova (civilni i državni korisnici) i sigurnosti (safety) zračnog prometa/prostora. U sklopu Foruma planirana je i diskusija s korisnicima zračnog prostora kako bismo potaknuli konstruktivnu raspravu i kako bi nam se približilo korisničko iskustvo uporabe zračnog prostora.
 
Kapacitet dvorane je do 100 osoba, u sklopu Foruma biti će organiziran i ručak u organizaciji Hrvatske kontrole zračne plovidbe, a predviđeno trajanje Foruma je do 16:00 sati.

Molim Vas da Vašu prijavu za Forum pošaljete na toni.zlopasa@crocontrol.hr
Korisnici koji su već poslali prijave ne moraju se ponovo prijavljivati.

Ulažemo i napore da cijeli Forum prenosimo i putem mrežnih platformi za komunikaciju o čemu ćemo Vas naknadno obavijestiti.

Lokacija FPZ-ZUK Borongaj (objekt 69): https://goo.gl/maps/jWWVkpJPhjPuSWxG9


 

Povratak na vijesti