Vijesti

Novi FUA forum


U sklopu Foruma “Fleksibilna uporaba zračnog prostora“ koji smo zajedno sa Vama održali 15.06.2016. na FPZ u Zagrebu najavljeno je održavanje još jednog ovakvog skupa krajem ove godine. Ovim putem Vas želimo obavijestiti o postignućima na tom planu i ujedno najaviti održavanje našeg idućeg skupa, koji usprkos velikom uloženom trudu, nećemo uspjeti organizirati do kraja ove kako smo prvotno najavili. 

Naš idući Forum “Fleksibilna uporaba zračnog prostora“ planiramo održati u ožujku 2017. godine., a na istome ćemo zainteresiranoj javnosti prezentirati i konačno rješenje modularnih struktura u zračnom prostoru RH.

Kako bi osigurali tehničke preduvjete za ostvarenje samoga Projekta proveli smo javni natječaj i odabrali izvođača za AMC Portal koji je trenutno u izradi, a značajni pomaci odrađeni su i u dijelu analize dosadašnjeg stanja i zahtjeva, pripreme za izmjenu zakonske regulative, kao i samoga dizajna modularnih struktura.

Na našem idućem Forumu imati ćete priliku Vašim komentarima i idejama i sami doprinijeti ovome važnom Projektu, a o terminu održavanja Foruma obavijestiti ćemo Vas početkom iduće godine.

Ovom prilikom ujedno Vam želim čestitati Božićne blagdane i zaželjeti uspješnu Novu 2017. godinu.

Povratak na vijesti